Skip to content Skip to footer
Mijn ervaring en expertise

waar ben ik van?

Ik ben interim CEO (directeur of bestuurder), bouwer en teamplayer met bijna 35 jaar ervaring in zowel bedrijfsleven als bij maatschappelijke organisaties. Mijn opdrachtgevers zijn financiële dienstverleners, zakelijke dienstverleners, zorgorganisaties, woningcorporaties en (familie)bedrijven in het MKB.

Ik analyseer als bedrijfskundige, ga voorop bij verandering en neem organisaties en bestuurskamers mee naar nieuw vaarwater. Ik ga op zoek naar waar de markt om vraagt en de maatschappij mee is gediend. Door mijn ervaring zie ik snel wat er moet gebeuren en hoe dat het beste kan worden vertaald naar kansen en strategieën. Op die manier ontzorg ik raden van toezicht en commissarissen en bouw ik met tijdelijk leiderschap aan blijvend resultaat en een toekomst vol vertrouwen.

Ik ben na mijn studie gestart in lijnmanagement en heb daarna in de rol van strategieconsultant en interimmanager verschillende adviespraktijken opgebouwd en uitgebouwd als ondernemer en managing partner. En omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik veel plezier beleef aan anderen beter maken, coach ik ook jonge ondernemers en mensen met een missie.

Wijnand Fassotte Portretfoto
Projecten

opdrachten die mij trots maken

In al mijn opdrachten als interim CEO bracht ik in organisaties nieuw elan, een positieve vibe en de organisatie in nieuw vaarwater, zodat nieuwe en bestaande plannen konden worden gerealiseerd. De diversiteit aan bedrijfskundige opgaven en de resultaten die we daarin boek(t)en maken mij trots:

OPDRACHTGEVERS
8080+
COACHEES
80808080+
ERVARING
8080 jaar

zullen wij samen in zee gaan?